Производи

голем број производи, секогаш достапни

Гипс картон плочи со различни димензии

ГРАДЕЖНА ПЛОЧА GKB

Гипс картон плочи со посебна намена

ИМПРЕГНИРАНА ПЛОЧА GKB-I
ПРОТИВПОЖАРНА ПЛОЧА GKF
ФОРМ ПЛОЧА 

Гипс картон плочи со посебна намена

SAFEBOARD
DIAMANT ТВРДА ПЛОЧА
CLEANEO ГИПСЕНИ ПЛОЧИ

Профили за подконструкција

UD ПРОФИЛ
CD ПРОФИЛ
UW ПРОФИЛ
CW ПРОФИЛ

Декоративни лајсни и елементи за таван и ѕид

Модерен или класичен стил, мазни или декорирани. Повеќе...

Монтажен прибор за „Кнауф“ систем

http://knauf.mk/product ( пребарување: сува градба/монтажен прибор)

Алати од линијата на „Кнауф“

http://knauf.mk/product/(пребарување: алати)

Разни производи од линијата на „Wurth“

WURTH ПРОИЗВОДИ

ИНСТАНТ ТОПЛИ НАПИТОЦИ 

КАФЕ ВЕНДИНГ ГРУПА

Голем избор на „Бовелачи“ декоративни лајсни

лајсните од стиропор одлично го дополнуваат изгледот на ентериерот изведен со гипс картон системите

Италијански стил

Лајсни за тавани (702, 703, 705, 707, 715, 720, 725, 735, 740, 741, 743, 750, 755, 760, 763, 777, 780, 785, 790)
Лајсни и агли за тавани и ѕидови (RF803-DG, RF803DP, RF803L, 709, 710, 745, 770, 803, 745D, 745L, 709L, 803L)

Европски стил

Лајсни за тавани (F5L, Z8L, Z9L, P4L)
Лајсни за тавани и ѕидови (W1L)
Розетни (B24, C00, C15, C22, C33, 01A)
Елементи (M11L и M03L)


Екстра стил

Лајсни за тавани (X75 и Х76)

МАЛТЕРИСУВАЊЕ ВО „ЕДЕН ЧЕКОР“ СО М-75

Специјални особини: пријатен за кожата, еластичен, издашен, еднослоен, голема брзина на малтерисување, минимум растур на материјал, брзо се стврднува, отпорен на гребење, отпорен на ковање, ја регулира климата, го задржува огнот, можност да се структурира површината, можност за лепење тапети и керамика.

ПОСЕТА НА РУДНИК И ФАБРИКА ВО ДЕБАР

Адреса

Новачки пат бб
Битола

Контакт

Email: presingbt@t.mk                    
мобилен: 070/311-483                   
телефон: 047/240-163