Mobirise

„Кнауф“ монтери

„Пресинг соработува со голем број монтери од Битола и околината. Добрата изведба е клучна за да дојде до израз квалитетот кој го гарантираат Knauf систмите. Креативноста и стручноста овозможуваат максимално искористување на особините на системите за сува градба, со што се создава прекрасна домашна или работна околина.

Mobirise

ДомДекор Тим

Горан Велјановски
Телефон: 078/422-891
E-mail:
domdekortim@yahoo.com

Mobirise

„Кнауфистика“

Иван Наумовски
Телефон: 071/244-803 

Mobirise

ДМВ Систем

Телефон: 075/944-239;
076/291-003; 075/894-362
E-mail:
ogna_bt@hotmail.com

Mobirise

Монтерпласт

Гоце Костадиновски
Телефон: 070/237-929
E-mail: monterplast@hotmail.com

Mobirise

Роберт Мацевски

Телефон: 070/511-135

Mobirise

Александар Дуковски со Никола

Телефон: 070/449-757
E-mail: dukovski@hotmail.com  

Mobirise

„Талевски Ентериери“

Телефон: 075/285-979 

Mobirise

Благојче Симоновски и Игор Стојановски

Телефон: 070/958-555 (Благојче)
E-mail: simonovski69@yahoo.com 

Mobirise

„Арт Унион Стил“

Кире Пишмановски
Телефон: 076/714-384   

Mobirise

Вано Дизајн 2006

Телефон: 070/745-518;
075/291-221
E-mail: vanodizajn@yahoo.com

Mobirise

Кнауф Инженеринг

Игор Лазаревски
Телефон: 072/215-235

Mobirise

Кире Сарагилов

Телефон: 078/228-307

Mobirise

„Гипс Арт Д5“

Петар Михаилов
Телефон: 078/307-580

Mobirise

БС Градба

Телефон: 075 681 513;
075 317 402
E-mail: bis.inzenering@yahoo.com
Адреса: ул. Битолска бр.7в, Демир Хисар

Mobirise

Љупчо - Брзи

Телефон:
072/702-404

Mobirise

„БВ Инженеринг“

Адреса:
ул Елпида Караманди бр. 13 зг. 1 лок. 10
Телефон: 047/223-346
Факс: 047/203-257

Mobirise

Пеце Ристевски-„Пепи Кнауф“

Телефон: 075/555-233
E-mail: pepi_knauf@hotmail.com

Mobirise

Александар Најдовски

Телефон: 078/909-161   

Mobirise

Аце Котев - Нинџа

Телефон: 070/656-417
E-mail: kotevaleksandar@yahoo.com 

Mobirise

Зоран Демиров - Лалич

Телефон: 076/770-752
E-mail:
zoran_bitola@hotmail.de 

Mobirise

„Мак Строј Инженеринг“

Телефон: 047/241-303;
047/241-302; 070/237-600
E-mail:
mak_stroj_ing@yahoo.com

Mobirise

Славчо Гроздановски - Чаче

Телефон: 070/554-534   

Mobirise

Ѓорги и Сашо -
„Тим Боја Колор“

Телефон: 076/408-090

Mobirise

Зоран Николовски

Телефон: 070/353-154   

Mobirise

Васко - „Гипс Пром“

Телефон: 075/435-742

Mobirise

Зоран Дабески

Телефон: 070/311-465

Mobirise

Тони Стојчевски

Телефон: 078/231-130

Mobirise

Љупчо Стојковски - Зрзе

Телефон: 070/619-953    

Mobirise

„Начко Градба“

Телефон: 070/880-759

Mobirise

Злате

Телефон: 070/713-318

Mobirise

Горан Стојановски

Телефон: 075/588-470   

Mobirise

Менде Црната Тасевски

Телефон: 070/610-005  

Mobirise

Веле Гајдаровски

Телефон: 075/465-135
E-mail: velegajdarovski@yahoo.com   

Mobirise

Џорџ Нешковски - „Стил Молер“

Телефон: 070/584-359
E-mail: dzordz91@hotmail.com

Mobirise

Николче Талевски

Телефон: 075 989-894

Mobirise

„Кан 2000“ - Битола

Телефон: 075/269-367

Mobirise

Благој Иванов

Телефон: 075/480-574

Mobirise

Александар Димовски - „Алекс Кнауф“ 

Телефон: 078 420-623

Mobirise

Тони Наумовски -
„Кнауфистика“

Телефон: 071/244-803 

Mobirise

Никола Сикијовски 

Телефон: 078/328-375

Mobirise

Бошко

Телефон: 075/235-850

Mobirise

Димитар Николовски

Телефон: 076/200-984
E-mail: dimenikoloski@hotmail.com   

Адреса

Михаил Апостолски Дончо 5,
Новачки пат бб,
Битола

Контакт

Email: presingbt@t.mk                    
мобилен: 070/311-483                   
телефон: 047/240-163

Create your own website with Mobirise