Голем избор на „Бовелачи“ декоративни лајсни

лајсните од стиропор одлично го дополнуваат изгледот на ентериерот изведен со гипс картон системите

Италијански стил

Лајсни за тавани (702, 703, 705, 707, 715, 720, 725, 735, 740, 741, 743, 750, 755, 760, 763, 777, 780, 785, 790)
Лајсни и агли за тавани и ѕидови (RF803-DG, RF803DP, RF803L, 709, 710, 745, 770, 803, 745D, 745L, 709L, 803L)

Европски стил

Лајсни за тавани (F5L, Z8L, Z9L, P4L)
Лајсни за тавани и ѕидови (W1L)
Розетни (B24, C00, C15, C22, C33, 01A)
Елементи (M11L и M03L)


Екстра стил

Лајсни за тавани (X75 и Х76)

Адреса

Михаил Апостолски Дончо 5,
Новачки пат бб,
Битола

Контакт

Email: presingbt@t.mk                    
мобилен: 070/311-483                   
телефон: 047/240-163

Site was started with Mobirise site template