Пресинг Битола

Модерна и квалитетна градба со „Кнауф“ системите...

Ефикасно, сигурно и еколошки 

„Кнауф“ системите се
одликуваат со акустика, енергетска ефикасност, безбедност, противпожарност, еколошки својства, сеизмичка сигурност и звучна изолација.

Голема понуда на производи

„Пресинг“ ДООЕЛ од Битола нуди продажба на сите елементи од „Кнауф“ системите и совети при монтажа.            


Knauf партнерска фирма

Гаранција за квалитетот на производите како дел од „Кнауф“ системите за сува градба.


Посетете го нашето стовариште

од понеделник до сабота, во периодот од 08:00 часот до 15:00 часот

Knauf плочи со специјални карактеристики

Дел од палетата на „Кнауф“ производите со посебна намена, за модерна и квалитатна градба

SONICBOARD

Гипсена плоча со зголемена тежина, за повишена звучна изолација и обработливост. Повеќе на knauf.mk/product/sonicboard/

CLEANEO

Го прочистуваат воздухот во затворените простории и овозможуваат одлична акустика и дизајн. Повеќе на: knauf.mk/product/cleaneo/

DIAMANT ТВРДА ПЛОЧА

Плоча за највисоки оптоварувања, со зголемена густина, напредна цврстина и звучно-изолациска моќ. Повеќе на: http://knauf.mk/product/diamant-gkfi-125-15/

SAFEBOARD

Плоча за заштита од рентген зрачење, со додаток на бариум сулфат (барит). Повеќе на: http://knauf.mk/product/safeboard/

Поврзани линкови

Декоративни лајсни од стиропор, термоакустични изолациони градежни материјали, монтажен прибор и професионални алати кои се користат при сувата градба

Instagram постови

Адреса

Новачки пат бб
Битола

Контакт

Email: presingbt@t.mk                    
мобилен: 070/311-483                   
телефон: 047/240-163

Контакт

070/311-483
047/240-163 
presingbt@t.mk

ул. „Новачки пат“ бб, 7000 Битола
раб. време: пон. - саб. од 08:00 до 15:00